1. Snídaně a svačinky
  2. z ovesných vloček
  3. Banánové lívanečky 
Banánové lívanečky 

Banánové lívanečky 

​​​​​​​Ingredience cca 10 kusů:​​​​​​​

2 ks menších zralých banánů

4 lžíce mletých ovesných vloček Dobré z ovsa

2 lžíce strouhaného kokosu

3 ks vejce

1 lžíce bílého jogurtu

½ lžičky kypřicího prášku do pečiva

½ lžičky mleté skořice

špetka soli

Malinový rozvar

2 větší hrsti mražených nebo čerstvých malin 

1 lžíce javorového sirupu 

Postup: 

Všechny ingredience na lívance vložíme do mixéru a promixujeme v hladké kompaktní těsto. Těsto by se mělo lehce rozlít na pánvi. Pokud bude hodně řídké, přidáme trochu vloček. Pokud bude hodně husté, přidáme vodu nebo mléko. Na pánvi si na středním plameni rozpálíme trochu kokosového oleje a lívanečky opékáme z obou stran dozlatova. 

Pro přípravu malinového rozvaru dáme do kastrůlku zamražené či čerstvé maliny (pokud použijeme čerstvé, podlijeme je trochou vody), přidáme javorový sirup a 10 minut povaříme na mírném plameni. 

Hotové lívance namažeme oblíbenou marmeládou nebo ořechovým máslem, naskládáme na sebe, přelijeme malinovým rozvarem a podáváme.